حل مشكلة تطاير الزيت عليكى اثناء الطهى ، The idea of ​​a smart save you from the problem of volatility of oil during frying

8/12/2014 09:52:00 ص
إليك هذه الفكرة البسيطة والذكية التي يمكن أن تخلصك من مشكلة تطاير الزيت أثناء القلي.

الأرجح أنك تغطين المقلاة بغطاء.

  لكنك تعرفين أن بخار الماء المتصاعد من الطعام سيجعل الزيت الغالي يتطاير أكثر وكلما رفعت الغطاء تقطر الماء في

الزيت وأصبحت الفوضى أكبر. الحل هو أن تغطي المقلاة بمصفاة معدنية. فالثقوب الموجودة في المصفاة ستدع بخار


الماء يخرج لكنها صغيرة ما فيه الكفاية لتحجز الزيت في الداخل. استخدمي مصفاة الخضار المعدنية التي يتناسب حجمها

وحجم المقلاة واغسليها بالماء الساخن والصابون فور الانتهاء من القلي حتى لا تسد الدهون ثقوبها.


من الأفضل طبعا أن تشتري مصفاة خاصة لتغطية المقلاة أثناء القلي.



منقول للإفادة


 
Here's the simple and smart idea that can save you from the problem of volatilization of oil during frying.

Gattine likely you cover the pan.

  But you know that water vapor rising from the food will make oil more expensive volatilized and whenever lifted the lid drip the water in

Oil has become the biggest mess. The solution is to cover the pan metal refinery. Valtqhob in the refinery would let steam


Water comes out, but small enough to book their oil at home. Use a metal refinery vegetables that suit their size

And the size of the pan and rinse with hot water and soap immediately after completion of frying fat so as not to clog Thagoppea.


Of course it is better to buy a private refinery to cover the pan during frying

Replicated to benefit

شارك الموضوع

مواضيع ذات صلة