Onaylanması ve sürgünde arasındaki yiyen

9/20/2014 07:51:00 م
Biz bu konu başlığını okuduğunuzda belki biz insanları ve hayvanları öldürmek için canavarlar ve vahşi et bahsediyoruz hayal ..
Ama biz Alepeshr..alven ihlal ve ritüeller ve acımasız ve Hrmanih..vosubhoa kadar insanlıktan geldi doğası hakkında konuşuyoruz ..



Belki asla ..lhom insanları değil tadı ..







Irklar medeniyet hakkında hiçbir şey bilmiyor olabilir milyonlarca kilometre uzakta ormanın derinliklerinde küçük kulübe o ..
Belki onlar her zaman zayıf üzerindeki güçlü besleyen ..hat Taş Devri hala sanıyordum ..

Ama bize ne o kanlı insanların kökeni bilmek tarihe Şimdi dönelim ..

Hint kaşif Kristof Kolomb hakkında konuştuk Carib kabileleri (Carib) açıklar İspanyol kelimesinden türemiştir kelime İngilizce insan eti ve (aynı cinsten eti yeme) tercüme yamyamlık.

Gerçek gibi geri Güney Amerika (Maya) ve (Aztekler) gibi tarihi ev yamyam kabilelerin ve hem de El Salvador binlerce yıldır yamyam varlığı izlerini buldu ve Amerikan sahil bar.

Araştırma yamyamlar hem antik ve modern zamanlarda mevcut olduğunu göstermektedir.
  1994 yılında, bilim adamları, Gran Dolina adlandırılan Kuzey İspanya 80.000 eski mağaranın büyüklüğü keşfetti. Onlar keskin nesnelerle çıkarıldı etten açık izlerini göstermektedir, ve bu en az altı kişi katletti ve onları sıyırma ve onları kesildi.

  Fransız bilim adamları geçtiğimiz günlerde Moula-Guercy Mağara denilen Alnindrtal Valence yakınındaki mağarada 100 000 yıl önce öldürülen insanların döneminden gelen insan kemikleri bulundu

  Aljmjh beyin kırık ve dışarı almak ve dil kesinlikle açıkça kesildi. Aktörler dikkatle içlerinde kemik iliğini ulaşmak için bacakların kemiklerini ezdi.

1999 yılında belgelenmiş kanıtlarından geniş bir yelpazede görüntüler 500 sayfaları, University of Arizona kitabın dağıtım tasarımcı Albelogi Christy Turner güneybatı Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika'da Hint medeniyeti Alanasaza (anasazi) insan eti yiyordu olduğunu göstermektedir. Bu medeniyet 1000 yıl önce gelişti ancak 300 yıl önce ortadan kayboldu.

Christy Turner küçük elektronik cihazları kullanarak, bir medeniyet Alanasaza bıraktığı kemiklerin 30 yıl sırasında binlerce okudu. Kanıt yamyamlık yaş 400 yıl boyunca bu medeniyetin bir parçası olduğunu düşündürmektedir.



Ayrıca bu iğrenç suçun Afrika kabilelerinin uygulamaların kanıt buldular ve (Baş Shrinkers) b bilmek ya Musgra kavanozlarda meyve sonra onlar Cano organlarının başkanları kalır soy başkanları ve Asgrunha belli Ihtfzaw sıvıları bu ziyafette bir hatıra Afrika kıtasında bu uygulama çok yaygın oldu özellikli olarak Priest Kamu ve kesinlikle bunun uygulanması Ptkotaiah başını Valenhaah ayıran önce bir mahalle arasındaki Eucharist tanrıların alır bir ve bir hatıra olarak kaydedin olduğunu.

Aynı zamanda, insan Bayramı pişmiş kaynayan suya bir tencerede bir mahalle yemek ve ardından ziyafet yapılan bazı Afrika kabilelerinin varlığı tespit edildi.
Arkeologlar tencere insan kemikleri Çin'de yarım milyon yaşında pişirmek bulundu

  Ve gibi çeşitli yerlerde ve durumlarda tarih boyunca yamyamlık Morse olabilir:

1 kıtlık sırasında
2 kuşatılmış şehirler
Bazı ilkel kabileler 3
4 galip mağlup etini yiyen düşman, zarar abartıya bir tür olarak
5. bazı düşmanlarının etini yeme yeteneklerini iletmek inanıyorum
Dini bir ritüel ya da defin ritüelleri gibi 6
Bir hastalık olarak 7 cinsel davranış

Antik Mayan kabileleri insanların organlarının kalpleri yolluk yediğine inanılan zaman ilahi güç verir ve hayatın sadece kralların elit oldu artırır ve Erbabhm ve rahipler onlara muhafız dinlenme ve vücudun kamu dinlenme ve ılık kanını içme yeterince gururun yerken canlı kalpleri yeme onuruna verilmiştir.

Kabilelerde Aloznk hakim inanç Aztek Kano (pochacha) denilen bir başka oyun için pratik Mayan kanaatleri ile dramatik benzer oldu (onların dili soyu tükenmiş Çünkü tabiri caizse, ama bu isim en yakın) futbol (pochacha) Kaynak annesi bunların arasında tek arasında temel bir fark mevcut Alboutcasha kafaları bir insan da oynamaya olmasıdır.
Bu kaybeden takım tanrılara adak olarak hizmet veren bir gereklilik olduğunu tüm gövdesi ile bir insan ve sadece bir ayak ve bu oyunun profesyonellik için bir katalizör ile oynayan iki takım oldu.


  Bir kişi öldükten sonra, onun beynini yemeye Yeni Zelanda onlar ölü bellek yücelten vardır içinde bazı kabileler yapmak gibi, ölü için onur yamyamlık tür olabilir ve onun boy onlar bedeninin kabile karşılamak ve bazı dini şarkılar söyleyecek ve daha sonra ölü büyüleyici kabile beyin ayıklanır ve yemek için yas tutanlar arasında eşit dağıtmak .

Hinduizm bazı mezhepler ve o rahibin göbek parçası haline gelmiştir, çünkü Dead eti ona bir hediyedir yedik!

Mayalar ve Aztekler eski kılavuzunu yemek yerken masum cesaret! Orta Asya'nın bazı kabileler yeni doğan yemeye geldi o zaman bile durum tuttu!

Ama pratik ya da belki hala bu güne kadar uygulanan olmuştu ay kabileler nelerdir ..

Carib kabile





Başlangıçta kabile kendi komuta geldi denizcilerin bir grup oldu
Düşmanlarının cesetlerini yemek ve onlar Karayip Adaları birinde yaşamış ve onlara işaret etmek
Hıristiyanlık yayılmaya başladı Columbus onun yazılarında ünlü keşfetti, ama
Bu adada yavaş yavaş o zaman kabile kültürü yamyamlık düştü.

Kabile Alozatax



Bu kabile kabile kurban binlerce olduğunu, sahip Avrupalıların gelişinden önce Güney Amerika kıtasında yaşayan en vahşi kabilelerin biri olarak kabul edilir
Her yıl insan ve bir tören sırasında insan kurban kurbanı silahsızlandırmak kalbidir
Hala yener.

Kızılderili

Yemek kavimlerin birçok antik Amerika kıtasında yayıldı
İnsan eti ve en iyi bilinen kabile eyaletinde yaşıyordu "Carrankawa" denirdi
Teksas, bu kabile ve önemli ölçüde acımasız bir üyesi oldu ve onlar parça kesildi
Ve düşmanlarının organları kendi gözleri önünde onları yemek.

  Afrikalılar


Bulunan insan eti yemek kabilelerin birçok Afrika kıtasında, üzerine yayılır
Şimdiye kadar, ama onlar çoğu zaman içinde gizli göreve yaşayan, birini görmek nadirdir,
Bush girer herhangi bir kişiyi kaçırarak kabileler.

Fiji kabile


Kabile çok yamyamlık ünlü ve adaların birinde yaşayan ve gurur
Şimdiye kadar 875 kişiyi yeme gibi kabile.

  Kabile Koroaa


Son kabileler etçil insanlar olarak kabul edilir Endonezya olanlar kabile yaşayan,
Dünya ve kabile insan beyni en sevdiğim yemek, ve ele alınması tercih
O hala sıcak. Ve kabile mensupları barınmak amacıyla ağaçların üzerinde yaşamak
Düşman.


Maori kabilesi


Kabile Yeni Zelanda'da yaşayan ve düşmanlarının cesetlerini yemeye gurur ve olmuştu edilir
Dahil İngilizler ve İskoçlar, ve ben bu Tribe kullanıldığında bu çoğu kez
İngiliz savaş gemisi kendi topraklarını işgal girişiminde, ancak kabile mürettebat üstesinden
66 kişiyi sayılı Yani gemi, tamamen vücutlarını alıyordu.

Et yiyiciler modern çağda insanların bulundu mısınız?

Onu nerede tanıştığını o onsekiz ve otuz arasındaki "genç iriyarı sormak internet sitelerinde duyurulacaktır sonra kesim için, erken 2001 yılında bir adam öldürme ve yeme itiraf gibi Armin Meiwes bilgisayar teknisyeni Almanca olarak yamyamlık caniler birçok bilinen ve daha sonra Meiwes sonra dedi ki oikincisi rızası ile onu öldürmek, bu "eylemi içinde uzlaşma" iddia ne Alman halkını vurdu nefretle davayı yatıştırmaya değil ki.

Ve ölen ve yirmili sırasında çocuklar bir dizi yemiş, tecavüze de haydut Albert Fish, o bir sonucu olarak büyük cinsel zevk hisseder söyledi.

   1978 ve 1990 yılları arasında en az 53 kişi öldü kıyasıya ayrıca Rus Andrei Chikatilo,

Esi Sagawa başka bilinen bir örnek, et insanlar bu nedenle "deli" gibi doktorlar yargılamaya tabi olamaz ve o beş ay boyunca bir psikiyatri hastanesinde kaldı Japonya, geri gönderilen Japon ünlü öldürmek öğrenci Sorbonne Danca Rene Hartwilt, yemek, sonra dışarı çıktı ve geniş bugüne kadar yaşamış Japonya ve bazı onun babasının etkili Japonya'da bir müdahale olduğunu düşündürmektedir.

Papua Nya Gine, 1957'de, on dokuzuncu yüzyılda ritüel yamyamlık ortaya yerlerden biri, doktorlar hastalığın yayılması köylerin bir grup arasında bilinmeyen bir salgın olduğunu keşfetti. Genellikle ölü yakınlarının beynini yemek, çünkü Testleri yaralı insanlara deli dana hastalığı gösterdi. Önlemek için, bu ritüelden sonra 1960 yılında kurulması nadir görülen bir hastalık haline gelmiştir.

  Bu olmuştur Hawaii sakinleri tarafından öldürülen James Cook, bir yemek olduğu söylenir

Japon askerleri onları yemek ve Amerikalılar tarafından kuşatılmış ve erzak adalardan birinde kesilmiş sonra düşmanlarını yemek hakkında Dünya Savaşı sırasında, sık sık haber vardı.

  Tabii ki, ritüeller ve zaten onlar o ormanlarda dolaşmak Dém..az seyahat ve macera ve kaşifler için avlamak yiyecek türlerinden biri olarak insan eti ile beslenen bu uygulanan ..masalt Amazon tropikal ormanların derinliklerinde yaşayan pek çok ilkel kabileler vardır ..
Henüz böyle kabile varlığının mürettebat şaşırttı helikopter, ilkel atma dart Amazon ormanında bir ilkel Amazon kabilesinin bir resmini aldı çekici olmuştur!

  Ne olursa olsun yamyamlık olgusunun ortaya çıkması için nedenler, çalışmalar fenomen insanların çevrelerinde ve antik insan gruplarının bir sürü arasında yaygın olduğunu göstermektedir. Çağlar gerçekte daha fazla yaymak kurgu ve efsaneleriyle ilgili bu olayın yaygınlığı son vardı.


Korku filmleri ve macera değil sadece ..vmkanam onlardan sakının ..
Dikkatli olun ve tüm dikkat yolda b yanlış dönüş karıştırmamak için ..!

شارك الموضوع

مواضيع ذات صلة